Bericht versturen
GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Thuis >
GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Wang
Fax: 86-769-86969999
Contact opnemen
Post ons

GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD

GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD
GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD
GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD
GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfssoort:
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper
Merken:
AOWA-E-FIETS
Aantal werknemers:
300~500
Jaarlijkse verkoop:
1350000-1600000
Oprichtingsjaar:
2003
Exportp.c.:
80% - 90%
Bedrijfdetails

     De Technologieco. van Guangdong Fushigao New Energy, Ltd, vroeger Co. van de het Elektrische voertuigtechnologie van Shenzhen Fushigao, Ltd (met) Dongguan-Tak is een high-tech onderneming, oorspronkelijk opgezet in 2000 in Shenzhen, Dongguan brach in Huangjiang-Stad in 2013, en bewogen aan Dalingshan-Stad, Dongguan-stad in Mei, 2017 waar meer dan 500 arbeiders momenteel, met professionele ingenieurs voor de ontwikkeling van elektrische fietsen, elektrische autopedden, de elektrische motorfietsen en fietsen van de lithiumbatterij heeft.

 

     Ons bedrijf is één van de grootste professionele fabrikanten in de Provincie van Guangdong, en het fabrieksgebied is 18.000 vierkante meters. Onze jaarlijkse productie kan meer dan 300.000 eenheden bereiken.  

 

     Met hoogte - de kwaliteit, de concurrerende prijzen, de geschikte levering en de goede naverkoopdienst, de elektrische fietsen en de elektrische motorfietsen zijn en geïntroduceerd gevoerd naar de V.S., Zuidamerikaans en Zuidoost-Azië, Canada, Thailand, India, enz. onder de naam van ons bedrijf ‚Ecoevehicle die van Hongkong Co., Ltd uitwisselen uit‘. Onze binnenlandse markt omvat Zuid-China, hoofdzakelijk Centraal China en West-China.  

 

      Ons bedrijf bevestigt de geesten van „Ontwikkeling en Verwezenlijking, Pragmaticism, Één Hart en altijd Één Mening en Wederzijds Succes“, en wijdt aan het ondernemingsprincipe van „baseert zich op Kwaliteit om te overleven, Te ontwikkelen Eerlijkheid zich; Verzamel Begaafde Specialisten, Opbrengs hoogste-Rangschikt Elektrische voertuigen“.   Wij zijn zeker van dat wij met om het even welke pioniers op elektrische voertuigen kunnen over de hele wereld samenwerken en om het even welke wijzen van samenwerking zijn hier welkom. Waar uw markt is, hebben wij genoeg wijzen om uw behoeften te behandelen!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

China GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China GUANGDONG FUSHIGAO NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1